Červená vína - Metoda - Karbonická macerace
Červené víno se vyrábí jako víno bílé, ale s jedním zásadním rozdílem. Obecně se fermentuje se slupkami hroznů a šťávou v tanci nebo kádi. Bílá vína se před kvašením lisují, přičemž se odděluje šťáva od slupek.
#more#
Kontakt se slupkou při výrobě červeného vína umožňuje integraci barvy, chuti a texturních sloučenin do šťávy, zatímco kvasinky přeměňují cukr na alkohol. Slupky obsahují většinu dobrých látek, které dodávají červenému vínu jeho barvu, zatímco dužina většinou poskytuje šťávu.
V nabídce najdete pouze ta vína, která jsme pro Vás osobně vybrali dle našeho nejlepšího vědomí i svědomí.
Rychlé info
Cave de Saint Chinian
"L'Excellence" de St Laurent AOP (červené)
Skladem
190 Kč
Rychlé info
Cave de Saint Chinian
Le Chant des Garrigues AOP Saint-Chinian
Skladem
315 Kč